UMNO Teluk Belanga's Fan Box

UMNO Teluk Belanga on Facebook

Followers

Saya berikrar untuk bekerja tanpa mengenal erti jemu atau penat lelah, berkhidmat dan membela untung nasib rakyat. Kita akan sama-sama melaksanakan satu transformasi besar buat negara dengan semangat: Satu Malaysia. Rakyat Didahulukan. Pencapaian Diutamakan....... Dato' Seri Najib Tun Abd Razak (PERDANA MENTERI MALAYSIA)

Sunday, May 9, 2010

Anwar atau Najib agen sebenar?


Terserlah kini DSAI boleh menggunakan sesiapa sahaja termasuk Yahudi untuk menunjukkan beliau seorang yang baik dan terpilih.

Hubungan Anwar dan Amerika begitu jelas apabila beliau dijemput mengajar selama setahun di Johns Hopkins School of Advanced International Studies dan di situ, beliau menjalin persahabatan dengan Yahudi Amerika seperti Paul Wolfowitz.

Ini untuk menggambarkan betapa beliau menggunakan peluang itu untuk menunjukkan betapa beliau telah jauh berubah daripada imejnya sebagai seorang militan Islam suatu ketika dulu.

Malah, pada 2008, (bekas naib presiden) Al Gore -- yang terkenal sebagai lelaki yang bijak dan tajam persepsinya -- terdorong untuk menulis dalam laman blognya bagi mempertahankan maruah Anwar apabila dia dikritik.

Hubungan antara Anwar dan tokoh-tokoh Yahudi Amerika yang berpengaruh begitu rapat hinggakan jika ditanya kepada rakyat Amerika siapakah tokoh demokrat liberal di Malaysia bagi tempoh 1999 hingga 2009, mereka dengan mudah akan menjawab tokoh itu ialah "Anwar Ibrahim."

Anak-anak Ibrahim......

Suatu ketika dahulu di tahun 90-an, kita boleh berbangga dengan kemunculan anak-anak sidek seperti misbun, jelani, razif, rashid, rahman yang menggegar malaysia.

Pada zaman mellenium ini, kita ada kemunculan anak-anak Ibrahim.

Apakah yg boleh kita banggakan dengan anak-anak ibrahim ini? Anwar, Khalid dan Zaid?