UMNO Teluk Belanga's Fan Box

UMNO Teluk Belanga on Facebook

Followers

Saya berikrar untuk bekerja tanpa mengenal erti jemu atau penat lelah, berkhidmat dan membela untung nasib rakyat. Kita akan sama-sama melaksanakan satu transformasi besar buat negara dengan semangat: Satu Malaysia. Rakyat Didahulukan. Pencapaian Diutamakan....... Dato' Seri Najib Tun Abd Razak (PERDANA MENTERI MALAYSIA)

Monday, May 3, 2010

Haramkan Dia Datang Ke Selangor!!!!


Dia bukan saja makihamun pemimpin umno/bn tetapi sudah berani mengatakan DYMM Sultan Selangor sebagai bodoh. Dalam ceramahnya di tumpat, dia mengatakan orang yang tidak membenarkan masjid dijadikan tempat berpolitik sebagai bodoh, ucapan bodoh itu di tujukan kepada Sultan Selangor kerana baru-baru ini Sultan Selangor melarang sebarang aktiviti berpolitik di dalam masjid.

Sambil dengan angkuhnya dia berkata, orang yang tidak membenarkan berpolitik dalam masjid sebagai orang yang tidak tahu agama, katanya politik dan agama tidak boleh di pisahkan, maka tempat yang paling elok untuk berpolitik ialah di masjid, maka siapa yang tidak benarkan masjid
dijadikan tempat berpolitik sebagai tak reti agama dan bodoh, dan diberi tepukan oleh ribuan hadirin yang datang mendengar ceramah ulama gila tu.

Nampaknya dia makin melampau, diharap sangat pihak berkuasa, silalah ambil tindakan kepada beliau ini dan harap pejabat DYMM Sultan Selangor keluarkanlah satu surat arahan supaya mengharamkan nik ajis datang ke negeri selangor.